Åsas anteckningar

04 Mar, 2014

Semlor

Skrivet av: admin i: Blogg 100: Zyrenna påhitade berättelser

Idag äts det semlor.  Kom att tänka på tisdagen i mars för många år sedan.  Jag köpte en semla, gick ut och bjöd någon som inte hade råd på semla, men bjöd bara en halv semla. Sedan gick jag tillbaka till konditoriet och sa att jag hittat ett hårstrå i den och ville ha en ny och pengarna tillbaka. Det fick jag alltid. Sedan gick jag ut och gav bort hela den semlan, personen fick alltså 1,5 semla och blev alltid glada.

Sedan gick jag till nästa konditori och gjorde samma sak, och nästa. Tror jag var på nästan alla konditorier.  Jag kunde bjuda många på semla utan att betala något.

Hade en stor trovärdighet redan då.  Ingen ens misstänkte att jag lurades. Jag var alltid diskret så inte de andra kunderna skulle höra, ville ju inte störa konditoribusinessen. Syftet var bara att bjuda på semla.

Zyrenna

Deltar i #blogg100 och bloggade 4:e inlägget på semmeldagen.

 

2 Svar to "Semlor"

1 | Eva-Lena B

March 5th, 2014 at 22:17

Avatar

Hihi, kul metod, liten förlust för bagerierna. ;=)

2 | admin

March 5th, 2014 at 22:40

Avatar

En semla klarar de nog. :)

Kommentarsformulär