Åsas anteckningar

10 Jun, 2013

Plötsligt blev boken mer intressant

Skrivet av: admin i: Vardagligt och alldagligt

Lyssnade på Och bergen svarade av Khaled Hosseini. Ofta när jag lyssnar på en bok, kommer jag in i partier när det mest känns som rytmiska ord, meningar. Innehållet försvinner. Var inne i en sådan period. Bytte cd i cd spelaren. Plötsligt blev den mer intressant, jag kände att jag behövde lyssna mer koncentrerat, fick inte ihop sammanhanget och funderade på att lyssna om på en del.

Randomknappen kan ge en bok nytt liv. Hopp från spår 2 till 9 till spår fem ger en annorlunda berättelse.

2 Svar to "Plötsligt blev boken mer intressant"

1 | Asta

June 11th, 2013 at 20:00

Avatar

Khaled Hosseini – bra författare. Ibland är det väl som så att man kan behöva en rejäl överraskning för att få ett litet uppvaknande. Som att plötsligt få lyssna lite extra för att verkligen fatta vad som händer.

2 | Erik L

September 17th, 2013 at 20:36

Avatar

Boken verkar bra! Har precis fått hem den och börjat läsa, svårt att sluta när man kommit in i den.

Kommentarsformulär