Åsas anteckningar

27 Jan, 2013

Blogga i 100 dagar i rad

Skrivet av: admin i: Bloggande

Bestämt mig att blogga i 100 dagar i rad med start idag.  Tror aldrig jag gjort det så många dagar i rad innan. Tanken är att göra ett försöka att hitta tillbaka till bloggandet igen. Även komma igång med enklare skrivande regelbundet. Planen är att skriva dagligen, inte skriva 7 inlägg på söndagen utan att skriva varje dag. Kan bli något som skrivs i förväg, men det mesta som uppdateras ska vara det jag skriver samma sak.

Initiativet till det  ”officiella” 100 dagars bloggandet finns här på bisonblogg. Jag är inte med i det officiella, startar försent enligt reglerna.

 

2 Svar to "Blogga i 100 dagar i rad"

2 | Åsa på den här sidan

January 29th, 2013 at 06:34

Avatar

Tack Asta, starten var inte lysande direkt. :)

Kommentarsformulär