Åsas anteckningar

28 Dec, 2011

Fina möten i Uppsala och Stockholm

Skrivet av: admin i: Vardagligt och alldagligt

Har varit i Uppsala några dagar. En fin stad, med många fina caféer, sådana gillar jag. Testade i varje fall tre stycken.

Träffade Jerry för första gången.  En av de som jag haft längst kontakt med på nätet, minst 10 år, men vi har aldrig träffats i verkligheten. Nu när timelinern kommit på Facebook såg jag att Jerry var en av dem jag blev vänner med första dagen jag var där.  Jättekul att äntligen få träffa honom. Levande, rolig och tänkande. De två timmarna vi fikade försvann snabbt. Jag hoppas vi ses snart igen.

På vägen från Uppsala till Malmö, blev det en snabbträff med Carina och Karl-Axel på Centralen.  Blev bjuden på  mitt hittils i livet dyraste hamburgare på O´learys.  Vi har träffats flera gånger innan, bland annat snabbträffar på Centralen, men vi har träffats längre också både i Malmö och i Stockholm. En lite kul grej är första gången jag skulle träffa Carina och Karl-Axel. Då hade främst jag och Carina redan pratat en hel del i telefonen. Jag skulle flyga till Goa och då kom de till Arlanda innan planet lyfte och åt frukost med mig. Hoppas också att snart få se Carina och Karl-Axel igen.

 

Inga svar to "Fina möten i Uppsala och Stockholm"

Kommentarsformulär