Åsas anteckningar

13 Oct, 2011

Författare från ö-a

Skrivet av: admin i: Författare ö till a

Om du vill känna en person kolla in personens bokhylla, filmsamling, musik eller skafferi och det säger allt. Ungefär så gick det att säga förr. Nu går det nog att säga kolla in en persons dator och du vet vem personen är.

Tänkte damma av en gammal påbörjad idé, presentera två författare på varje bokstav i alfabetet, som finns i min bokhylla. En man och en kvinna.  Jag kom bara en bit på väg förra gången, får se hur det går nu. Jag tänkte börja på ö och gå framåt i alfabetet.

När jag kommit igenom alfabetet så kommer ni att veta allt om mig, eller kanske mer än jag vill i varje fall.

Någon som vill hänga på?

8 Svar to "Författare från ö-a"

1 | Tofflan

October 14th, 2011 at 20:48

Avatar

Jag hänger på, men startar en annan dag. Så vi inte krockar!

2 | Åsa på den här sidan

October 15th, 2011 at 10:00

Avatar

Kul, jag har inte bestämt intervallerna på postningarna än. Vi får se hur snabbt det blir.

3 | Eva-Lena B

October 16th, 2011 at 13:30

Avatar

Det blir intressant att läsa dina bakvända bokinlägg! :=)

Jag hade själv gärna hängt på om det inte vore så att jag nästan bara har böcker som jag ännu inte läst i bokhyllan, eftersom jag ger bort de flesta jag redan avklarat.

Men jag skulle ju kunna hänga på “till hälften” eller nåt. ;=) Jag får se.

4 | Författare från Ö till A « Tofflan – en tragisk komedi

October 16th, 2011 at 18:22

Avatar

[...] är en person som ofta skriver om intressanta saker – som böcker, till exempel. Nu senast går hon igenom sin bokhylla från Ö till A – och jag är ju en sån härmapa så jag måste ju göra likadant. Det ska helst vara två [...]

5 | Författare från Ö till A: Ö « Tofflan – en tragisk komedi

October 16th, 2011 at 18:24

Avatar

[...] är en person som ofta skriver om intressanta saker – som böcker, till exempel. Nu senast går hon igenom sin bokhylla från Ö till A – och jag är ju en sån härmapa så jag måste ju göra likadant. Det ska helst vara två [...]

6 | Åsa på den här sidan

October 16th, 2011 at 20:35

Avatar

Eva-Lena: jag är ingen diktator. :) Häng med när du kommer på någon författare, i kommentarer eller på din egen sida. Jag känner ingen prestige.

7 | Eva-Lena B

October 19th, 2011 at 20:12

Avatar

Det var en kul idé och nu har jag skrivit om böcker på Ö. Nyttigt att syna bokhyllan lite närmare.

Prestige…? Vad har man det till? :=)

8 | Åsa på den här sidan

October 20th, 2011 at 07:27

Avatar

Eva-Lena: Jag läste din ö-postning. Östergren är nog vanlig i svenska bokhyllor.

Prestige är ett ord, varken mer eller mindre, värderingen läggger vi in själva.

Kommentarsformulär