Åsas anteckningar

06 Oct, 2009

Länkar

Skrivet av: admin i: Bloggande

Idag blir det länkar till sådant jag tycker var intressant att läsa nu när jag fick tillbaka min dator.

Barbabok skriver läsvärt om böcker. Bland andra skriver hon om Hypnotisören,  där hon fastnar lite för en av personerna som inte har huvudrollerna.

Blogge lade ner bloggen och har startat igen, vilket jag gillar.

Tommy på Användbart lägger ut sin bok Användbarhetsboken på sin blogg. Roligt när någon delar med sig.  Tommy tillhör också Mindparks starka bloggteam, och har skrivit ett blogginlägg på Mindpark Pappersnostalgi hindrar reklambyråer att förstå webbenMindpark har för övrigt blivit ett av de nätställen som jag tycker är intressantast, fast jag tillhör en helt annan bransch.

Asta har låtit oss följa hennes husrenoveringar och hennes trädgård länge.

Här är en ny blogg som låter oss, kanske, följa deras husbygge från tomtinköp och framåt.

Hakank har börjat att twittra, eller twittra oftare än förr. Jag läser hellre annat än twittrande, fast det hakank skriver är säkert intressant.

Opportunity Cloud brukar vara intressant. Inlägget This is the internet är lysande.

Inga svar to "Länkar"

Kommentarsformulär